Sobe i smeštaj

U samom srcu Srbije, u jednom od njenih najstarijih gradova, Kraljevu, nalazi se hotel novog duha - spoj čaršijske tradicije i modernog dizajna.

Hotel Turist je smešten u strogom centru, na glavnom kraljevačkom trgu, najlepšoj pešačkoj zoni izgrađenoj krajem XIX veka. Na staroj lokaciji hotel Turist kao zdanje postoji već 50-ak godina, a uspeo je da zadrži svoju gostoprimljivost i toplinu koja ga je krasila decenijama unazad. Kao glavni gradski hotel, privlačio je poslovne ljude i putnike iz svih krajeva sveta. Novi vlasnici hotela, odlučili su da vrate sjaj starom hotelu i očuvaju lepu tradiciju grada Kraljeva: druženja pod lipom na
centralnom gradskom trgu.

Hotel Turist Vam nudi luksuzne sobe i apartmane koji ispunjavaju potrebe poslovnih i turističkih poseta. Mlad, stručan, srdačan i ljubazan tim uradiće sve da Vaš boravak učini prijatnim a hotel Turist mestom Vaših susreta, ugodnih druženja, mestom opuštanja, poslovnih uspeha i svečanih trenutaka.

Hotel raspolaže sa 15 jednokrevetnih soba, 34 sobe sa francuskim ležajem, 18 dvokrevetnih soba i 5 luksuznih apartmana.

Od hotelskih sadržaja kao najzanimljivije za naše goste izdvajamo mogućnost korišćenja hotelskog parkinga i podzemne garaže, mogućnost room servisa od 07 – 23 časa i vešeraja.
U modernom ambijentu hotela nalaze se caffe poslasticarnica sa baštom i a la carte restoran i pizzerija na vidikovcu. U okviru hotela nalazi se wellness centar i teretana. Gostima su na raspolaganju i usluge rent-a-car.

 

Gostima hotela na raspolaganju je i:

  • Pristup internetu u svakoj sobi
  • Sef u svakoj sobi
  • Mini bar u svakoj smeštajnoj jedinici
  • Direktna telefonska linija
  • Kablovska TV

Pogledajte važeći cenovnik smeštaja